Friday, 25 January 2013

Hantaran Tunang @ Kawin Tema OREN

Salam Jumaat
Hari ni mood nak update Hantaran Tunang @ Kawin bertemakan warna OREN
Kepada yang bakal BERTUNANG atau mendirikan Masjid,
 boleh usha-usha kat sini nak ambik idea nak buat Hantaran
Hantaran ini adalah kepunyaan sepupu saya



Biskut

Gubahan Coklat Koko Jelly

 Gubahan Biskut menjadi Seikat Pisang

Ferrero Rocher

Gubahan Biskut Buah-Buahan

Gubahan Asam

Gubahan Coklat

Gubahan Kuih Karas

Gubahan Puding menjadi Buah Cempedak

Biskut 

Bahulu

Gubahan Sumi


Kuih Bakar

Gubahan bentuk Sotong

Coklat dalam Balang Kaca

Aneka Buah- Buahan

Keseluruhan Hantaran bertemakan Oren

Diharap entry ni dapat memberi sedikit idea kepada kawan-kawan utk majlis bertunang @ Kawin 

Jom Lihat Hantaran Tunang Tema OREN sebelum ni


24 comments:

  1. Wuiishh..
    Banyak betul..nih pihak pempuan ker lelaki?
    Kalo hantaran pihak lelaki...masak arr..belah pempuan nak kene bagi lebih lagi.. :-)

    Tapi cantik....& kreatif arr....
    Macam-macam bentuk dibuat...memang kreatif..!!

    ReplyDelete
  2. assalam..
    cantik jg tema warna oren ni..biskut biasa dah digubah pun jd luar biasakan..
    byknya dulang hantaran tu^_^

    ReplyDelete
  3. Serius cantik + kreatif sgt org yg gubah tuu....boleh jadi bentuk manggis lah pisang lah......suka sgt tgk...rasa nk makan je semuaaa....hehe

    ReplyDelete
  4. salam :)

    bila ada hantaran tunang atau kawin yg seronok bila dpt buah2an tu...hehe :)

    salam maulidur Rasul ya :)

    ReplyDelete
  5. meriah dgn kaler oren.......he3

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum,
    Terimakasih dtg rumah mama..
    Sejujurnya mamatakpernah tgk hantaran mcm tu, ada biskut jadi pisang..mcm mana tu, asam, kuih karas tu kreatif betul. bYklah yg mama berkenaan.EsOk insyaAllah kami menuju kelantan, anak sedara kawin.
    Jumpa lagi.

    ReplyDelete
  7. wahhh..kreatifnya ! saya suka, saya suka :D

    ReplyDelete
  8. wahh..trend dulu2 nih..sekarang susah dah nak dapat mcm nih..bg hantaran je semua yg mahal2 kan..

    ReplyDelete
  9. salam kenal dari B2B..
    cantik hantaran awak buat.mmg tgh cuci mata ni :D
    singgah la blog sy klu sng :D
    http://cikgogreen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. cantekkk!!!! :PP awk buat semua ni sdri yeah? cantekklaaa ;DD

    ReplyDelete
  11. Meriah.sy betunang bt bese je htrn.hehe

    ReplyDelete
  12. cantik...k dee dulu pun buat hantaran sendiri2 je and sempoi2..tp zaman skrg mmg grand bangat..hehehe..

    ReplyDelete
  13. cantik...kalau belum kahwin mesti nak macam nie...hhehee

    ReplyDelete
  14. Banyaknye hantaran....cantik cantik belaka..

    ReplyDelete
  15. nak tya klau nak tph yg buah2 kratif tu boleh ke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...