Thursday, 31 January 2013

Makan Burger Bakar Terengganu | TGB


Salam dan Selamat Pagi
Hari ni nak share mengenai Burger Bakar Terengganu

Saya makan Burger Bakar Minggu lepas di Kuala Terengganu.
Mula p pkol 6.30 ptg kat kedai tu, pastu tngk2 kedai xbuka lagi.
 Kecewa betul.

Kedai ni sebelah Giant dan dekat jugak dgn Mydin di Kuala Terengganu.
Saya xnak pon p Mydin, tp ada orang tu ajak jugak p jalan-jalan kat Mydin.
Sy pon ikut je la p Mydin. Terbeli mcam2 pulak kat Mydin
Lepas keluar dr Mydin, Saya try sekali lagi p Kedai Burger td.
Alhamdulillah, buka pon kedainya.
Dapat la saya mkn Burger Bakar Terengganu sebelum balik KL.


FANPAGES  ---> BURGER BAKAR TERENGGANU

Ini senarai  Harga Burger Bakar Terengganu | TGB
Klik imej utk maklumat lanjut

Saya makan  BURGERILA ~ RM12.00

Double Beef + 1 Cheese + 1 Bacon + 2 Sausages

Sedap burger ni. Boleh la Cuba


Lokasi: Kiosk No 1. T Cafe Food Court, Sebelah Pasaraya Giant, 
20050 Kuala Trengganu, Terengganu, Malaysia

Hours : Mon - Sun: 6:00 pm - 12:30 am

Phone 013-550 4511

Sebelum ni saya Makan Burger Bakar 2.0 Selayang Mall

16 comments:

  1. Huiii... boleh habis tu ke Tini?

    ReplyDelete
  2. alamak teringat nak makan burger bakarler pulak...
    pagi2 dah mencabar minda...

    ReplyDelete
  3. Ada eh...?
    Balik Terengganu nanti nak cuba ah... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada la..hehe..nnti p la..kat sana dah bnyk..kat batu buruk pon ada..nnti nk try p citu plak

      Delete
  4. ehhh kita pun makan burger gak semalam tapi tak bakar la hehehe...

    ReplyDelete
  5. wah nampak best.. balik trg bln 5 ni, harus try.. hihii

    ReplyDelete
  6. sedapnya nampak...nie akak dah tertelan liur dah nie..:)

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaaaa.....paling best sbb ada cheese...i like!!

    ReplyDelete
  8. nampak cam menarik....tapi bila tengok sosej tu macam kecut je....huhuhu

    ReplyDelete
  9. burger bakar sekarang dah pelbagai jenama....... sebab dah ada kat mana2......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...