Thursday, 17 January 2013

Listen, listen ! Satay Station Ampang ~ sedap

Salam dan Selamat Pagi
Selepas Balik dari Colmar Tropicale Bukit Tinggi dan Rumah Jepun dalam Hutan Tropika , petang tu saya singgah di Satay Station di Ampang.
Ini kali kedua sy makan satay di sini.
Kali pertama tahun lepas lihat SINI

Satay Station Ampang


Harga Satay Station Ampang


SATAY AYAM --->RM1.20/stick
SATAY DAGING --->RM1.30/stick
SATAY HATI --->RM2.00/stick
NASI IMPIT --->RM2.00/set

Harga nya agak mahal tapi memang berbaloi dengan tahap kebesaran dagingnya.
Memang puas hati makan. Besar dan Sedap
Klu nak lihat suasana kedainya lihat SINI

Sebelah malamnya pula saya menyambut Tahun BARU 2013 di Bukit Ampang


29 comments:

  1. Pernah gak lalu sini dan nmpk satay station nie...oo sdp eh..blh la cuba nnt :D

    ReplyDelete
  2. perghhh....BOLEH TAHAN gak harganya....apapun kalau kuahnya sedap no problem la bagi abg...

    ReplyDelete
  3. Sedapnyee..huhu listen listen jadi famous ^^

    ReplyDelete
  4. mahal jugak rege dia....... tapi sat lagi remy pi mkn satay kat dalam......he3.... byk mana pun boleh.....nak lagi best bakar sendiri.....

    ReplyDelete
  5. mahal jugak harga tu...tapi takpe klu sedap..berbaloi...hehe:)

    ReplyDelete
  6. Tini sekali makan berapa batang ek?

    ReplyDelete
  7. memang gemuk satay tu..yummm...yummm

    ReplyDelete
  8. Nampak very yummy-licious. Isinya pun nampak besar.

    ReplyDelete
  9. tak nampak satay tu..nmpk sup kat belakang satay tu je..sbb dee satay ni kureng...

    ReplyDelete
  10. mhl ek tp sedap tkpe la..tk pernah lg mkn satay station

    ReplyDelete
  11. a'aa mahal jugak secucuk yer.. tp klah sbb besar

    ReplyDelete
  12. suker satay.. beso2 tu dagingnya ek..

    ReplyDelete
  13. ramai blogger dah hapdet pasal sate ni, nak terjah jugak satu hari nnt

    ReplyDelete
  14. huhuhu dah lama x makan satay ..
    ada can balik nie singgah pasar malam akak nie ;)

    ReplyDelete
  15. Bestnyer...saya suke makan satay lagi-lagi kalau isinyer besor-besor...
    Kan saya dah gemuk sebab suka makan... padan muka saya..kikiikkkkik

    Tini duk Kl area mana eh..?
    Kalao Acong ada mari KL meh la jalan2 rumah saya kat Batu Caves...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..gemuk xpe diana,,,sbb pasangan kita pon begitu..baru padan kan..haha

      sy dok kelana jaya keje kat kl. oo dok batu caves eaa..ok2 nnti bile2 boleh jumpa..

      Delete
  16. banyak juga dengar cerita yang satay station ni memang sedap dan terbaik.. ada can nak kena serang dengan saya ni.hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpt p serang sebelum org lain serang

      Delete
  17. macam sedap jer..huk...suke satey ayam

    ReplyDelete
  18. alamak terliur lak..haha...lma gila xmkn sate

    ReplyDelete
  19. aduhhh sodapp sekali....semalam barujer request dgn cik abg nak mkn sate, tp tak kesampaian....layan gambar sate ni pun jadilah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...