Tuesday, 22 January 2013

Bersantai di Pantai Teluk Gadong

Salam dan Selamat Pagi
Baru baru ni saya sempat bersantai sekejap di PANTAI TELUK GADONG.
Tq en suami bawak saya jalan-jalan

Pantai Teluk Gadong terletak di Dungun berhampiran UITM Terengganu Cawangan Dungun.
Best la student UITM Dungun, hari hari boleh beriadah di tepi pantai
Jom layan gambar

ombak besar

persisiran pantai







Pantai ni tak boleh mandi pon, hanya boleh ambil angin je kat sini..hehe

(kualiti gambar tidak memuaskan sbb tangkap guna hp je)

38 comments:

  1. nampak sikit kotor ngan daun2 kan wpun cantik pantai nie..

    ReplyDelete
  2. X leh mandi sbb ombak besar ke....?? amboi, berombak2 kain skirt....hehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh mandi..sbb dalam kut..pastu ombak besar..kain tu sbb ombak besar..sek baik x terangkat je

      Delete
  3. ade org tarik kain hang ke? AGDH..

    ReplyDelete
  4. oh,bru nak tnya leh ke mandi cmni..hihi

    ReplyDelete
  5. hurmm... masing2x dengan gaya layan feeling yekkk....

    ReplyDelete
  6. beshnya, saya belajar kat sana dulu. pernah mandi, tapi takleh g dalam2 sebab bahaya. :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa???boleh mandi ke?sy xnmpk org mandi pon..

      Delete
  7. hehe samalah dekat Poli Sabak Bernam , laut dekat belakang jeh . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye kan...hari2 boleh jalan kt pntai

      Delete
  8. kua yer ombaknya.. awat pesen amik gambar takmoo tunjuk muka ni.. malu eh..

    ReplyDelete
  9. tp pantai area sini dok best sgt kn berbanding pntai2 kt besut..sbb pntai sini dh byk terhakis dan terkakis..eh

    ReplyDelete
  10. wahhh.. rindunya ngan pantai nih.. dulu pon saya study kat sana.. kat sini lah dating ngan My hubby..ahaks~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiii ye ke...tempat dating akak upenye..

      Delete
  11. da agk da xleyh mandi..nampak aer bergelora aje

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. tp xboleh mandi..klu boleh mandi lagi best

      Delete
  13. ombak bsr smpai jln pn jd berkabus xD

    ReplyDelete
  14. banyak ke amik angin tu ? hehehe....

    ReplyDelete
  15. Naper bergambor memasing tak nak pandang kamera..? Tak dapat la nak tengok muker...hihi..

    Dulu maser kerja Terengganu, jarang-jarang sekali ada la jugak pergi pantai ni..saja lepak-lepak... Bestnyer...Tapi memang tak pernah mandi..

    Dah tak tahu biler leh melepak macam dulu lagi... Lalu pun dah tak pernah..
    Inikan nak singgah melepak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlam blog semua gmbo xnmpk muka..nk tngk muka kat fb je..hehe

      nnti senang2 boleh le p bersiar siar kat sni..bwak anak jalan kat sni..best

      Delete
  16. macam menakutkan je nak mandi tu... boleh mandi ke tak kat pantai ni ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboleh mandi la...eh..klu nak mandi boleh..tp belum tentu dapat naik ke darat balik..hehe

      Delete
  17. last ke pantai mac tahun lepas.. argh.. i need fresh air!

    ReplyDelete
  18. pantai best la nengok hehe...owh pantai tu xblh mandi erk

    ReplyDelete
  19. Cantik nya pantai..lama tak ke pantai..:)

    ReplyDelete
  20. sronoknya lepak tepi laut.menbayu aje kan ;d

    ReplyDelete
  21. sunyi jer....... pantai bergelora ye.......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...