Wednesday, 23 January 2013

Membujang di KFC Kelana Jaya

Salam dan Selamat Pagi
Minggu lepas saya kelur makan bersama housemeet di KFC Kelana Jaya.
Blog Hazman Fadzil berjaya menghasut saya untuk makan di KFC.
Menu baru yang ada di KFC adalah 
Tapi saya belum cuba lagi menu baru tersebut. hehe
Jom tengok apa yang kitaorang makan.


Snack Plate
2 Pieces Chicken
1 Bun
Coleslaw (R)
Whipped Potato (R)


Colonel Chicken Rice Combo (Fiza makan - pic kanan)
1 Colonel Chicken Rice
2 Pieces Chicken
1 Chicken Meatball Soup


Cheezy Wedges

Tak tau bila nak try menu baru. asyik-asyik teringin nak mkn ayam je

24 comments:

  1. menu baru yang mcm ayam panggang tu nmpk mcm sodap jo

    ReplyDelete
  2. hurmm..br sabtu lps g mkn kepsi ni..g ngan hbby n yg kecik tu je kat tesco..yummy

    ReplyDelete
  3. Sedap nya KFC..sy klu ke sana mesti order ayam.. mcm tak lengkap mkn KFC klu ayam tekde..hehe;)

    ReplyDelete
  4. akak dah lama tak masuk kfc,,tak tahu pun ada menu baru..leh cuba ni

    ReplyDelete
  5. baru jea eyza makan kfc minggu lepas... ingat nak cuba menu baru yang ada udang u tapi tengok udang dia kecik jea..macam tak best plak...hihi

    ReplyDelete
  6. olo. rindu la kat housemate smua.

    *tak tergoda pon tgk kfc. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. cikgu plak dah terjatuh chenta dgn a.m twister...sdapnyee

    ReplyDelete
  8. sedapnya..lama tak makan kfc nie rs terliur lak...

    ReplyDelete
  9. cheezy wedges tu feveret saya...heheh...

    ReplyDelete
  10. sdp2... saya xpernah pun nk cuba menu baru sbb kalau KFC sy mmg suka aym dia jerk :D

    ReplyDelete
  11. Owhh... makan ramai2x ker... kalau abang better order bucket laa -murah skit kot...

    ReplyDelete
  12. Owh.....membujang yee..... Bagi lah can kan...
    Duduk jauh ngan en.suami leh la membujang-membujang kan... =)

    ReplyDelete
  13. Dinner Plate Spicy...tambah ngan Cheezy Wedges...hemmm kegemaran aku..

    ReplyDelete
  14. sedap nyer....padahal minggu lepas dua kali makan...tetap terliur kat sini....he3

    ReplyDelete
  15. Ya Allah...dahla tgh lapo ni...bertambah lapo tgk gmbr kfc k.tini ni...haha

    ReplyDelete
  16. Raksasa sekarang nie dah teringin nak makan ayam ek he..23x

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...