Friday, 11 January 2013

Panorama Genting Highland


Salam dan Selamat Pagi Jumaat

Hari ni nak review mengenai Panorama di sekitar Genting Highland. 
Saya p Genting awal tahun ari tu. Jalan- jalan je xmain pon permainan kat situ.

First World Hotel 

Pemandangan Gunung Ganang yang sangat cantik


Menghayati keindahan Alam




Pemandangan dari jauh

Lompatan tak menjadi





Jalan yang bersimpang siur


Hajat nak naik kete kabel, tapi tak kesampaian. kete kabel xjalan masa tu hujan dan berkabus tebal

Sekian


26 comments:

  1. Ni tempat kami hanimun dulu2 nih.....rindunya nak pi lg

    ReplyDelete
  2. pernah datang sini, tahun 2011.. hehe.. seronok pergi GH ni. main kat theme park tu :)

    ReplyDelete
  3. Puas jenjalan honeymoon ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...puas sekejap kak..ni rasa nk jalan pulak dah..

      Delete
  4. cantiknya baju awek dalam gambar nie...lagi satu next time cer naik bas GO GENTING - siap ada pakej cable car + theme park...murah laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sy soh tngk panorama.bukan tngk bju...isk..pakej dia bape?sy xrncng pon nk p genting ni..ondspot je p..xtau nk jalan mana..nnti lenkali boleh le try mik pakej abg man kata tu

      Delete
  5. seumur hidup blm pernah sampai genting wpun dulu pernah bermastautin di gombak 2 thn...

    ReplyDelete
  6. nak p genting ngn din . tk pernah lg p. tp tk tahu la bile ... maybe bile de rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi la nik. best wooo! main kat theme park outdoor tu. amek pakej naik bas tu murah je. aku gi dulu naik kat Hentian Kajang. Nak gi lagi laa....~

      Delete
  7. rindu nk g genting lg..huhu

    ReplyDelete
  8. waaa..... dah lama tak ke genting....... nak kena pi ler....

    ReplyDelete
  9. I/allah pth ni sy ke genting..hihi..


    errrrr..bersimpang siul ke bersimpang siur??hihi

    ReplyDelete
  10. rindu genting

    byk kenangan

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ....seronoknya dpt jenjalan ke genting...;)

    ReplyDelete
  12. Sudah lama tidak ke Genting. Selalu pergi dengan famili balik hari sahaja sebab tinggal tak jauh pun.

    ReplyDelete
  13. Dah lama tak pergi. Takut bila sampai jln bersimpang siul tu ;) tp bila saya ke puncak seronok :)

    ReplyDelete
  14. tetiba rasa mcm dh lama tak gi genting :)

    ReplyDelete
  15. dah lama tak pergi ke sini..wah..terujanya nak pergi..hehehe

    ReplyDelete
  16. best nye awak..tak penah lagi la sampai sana

    ReplyDelete
  17. pernah pg sekali... lps kawin juga hihihihihi.. lps tu dah x pernah pg dah..

    ReplyDelete
  18. Gmbr yg last sekali tu tebal betul kabus dia....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...