Wednesday, 26 September 2012

Hantaran Tunang Tema OREN

Salam
Jom tengok hantaran Tunang @ Kawin bertemakan warna OREN
Kepada yang bakal BERTUNANG atau mendirikan Masjid, boleh usha-usha kat sini nak ambik idea nak buat Hantaran
Hantaran ini adalah kepunyaan adik perempuan saya yang bertunang 2 tahun yang lepas

Agar-agar Cili

Kuih Bakar @ Kuih Bangkit

 Biskut Buah-Buahan (Tart)

Sarang Burung

Biskut Semperit



 Bahulu Ikan

Biskut Mazola

Buah-Buahan

Kek Chiffon Pandan

 Hiasan Coklat dan Gula-gula

Tart

Halwa Betik

Kek Aiscream

CupCake

Bunga Rampai





Kain Pelekat Gubahan Keris



Hantaran Tunang Bertemakan OREN (dari pihak perempuan shj)
untung bertunang dengan orang PERAK, banyak hantaran boleh dapat.hehe

OK, SEKIAN
(esok ada sambungan Hantaran Tunang Tema Biru)

28 comments:

  1. ya ampun..bnyaknye hantaran...

    ReplyDelete
  2. Gambar last tu dua pihak atau satu pihak dik? Kalau satu pihak alangkah banyaknya. Kena ramailah yg pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 pihak je kak..dr blah pompuan shj..

      Delete
  3. aah byk nye hntran.... tp agar2 cili tu yg plg mengancam =)

    ReplyDelete
  4. hanaran sape ni.. afaz punyer hari tu ker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hantaran adik perempuan sy yg no 2...

      Delete
  5. byk nyer makanan...... he3
    sayes... halwa rose tu cantik sangat.... kretif org dulu2.... lagi satu agar2 chilli tu nampak cam terbaik dari ladang.....

    ReplyDelete
  6. tema biru tu time ko tunang kan. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...biru saya nye..ada bnyk lagi la..sepupu2 sy..nnti akan di update

      Delete
  7. Aga2 cili?...first time tgk..

    ReplyDelete
  8. semua warna yang cerah dan terang-terang belaka.... tapi saper yang makan sumuer tu yea

    ReplyDelete
  9. wah menarik yg cili dgn strawberry tu..menarekk sgt

    ReplyDelete
  10. dasatnyer...
    tapi yg agar2 cili tu sebijik macam cili betol...
    ingat hantaran cili tadi..
    pandai betol orang tu buat...

    ReplyDelete
  11. tak tau nk kata ape..byk betul hantarannya..dah tu cantik2 semuanya..

    ReplyDelete
  12. Byknyaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D
    kenyang pihak satu lg tuu...hehe

    ReplyDelete
  13. owh org perak mmg kasi hantaran byk2 mcm ni ea...tp mmg banyak sungguh heehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...