Friday, 4 January 2013

Pre Honeymoon @ Colmar Tropicale Bukit Tinggi


Salam dan Selamat Pagi
Alhamdulillah selesai sudah Majlis Perkahwinan saya di Perak dan Terengganu
Lega rasanya :)

Sempena menyambut Tahun Baru 2013 saya sempat berHoneymoon 
di Colmar Tropicale Bukit Tinggi Pahang.







Nantikan next entry kisah lanjut mengenai Bukit Tinggi

46 comments:

  1. lama tk p sini...aritu pegi jln tutup

    ReplyDelete
  2. wah seronok honeymoon kat bkt tinggi kan..

    ReplyDelete
  3. tak pernah sampai pun... mcm ngeri dgr cerita kwn² jalan nak kesitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan nak ke situ mcam ular kene patuk.hehe..

      Delete
  4. as-salam seronoknya..
    tahniah :D

    ReplyDelete
  5. tahniah sekali lagi....
    siap ada pre honeymoon lagi........
    yg honeymoon sebnar bila pulak....he3...mesti nak terbang jauh nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,haneymoon sebenar xrancang lgi...

      Delete
    2. "pre"???hurmmm knpa kna ade pre?dah kawen nk pre ape lg..

      Delete
    3. pre ler best!!!! dapat pi honeymoon lagi..... kan

      Delete
  6. Alahai, bila tengok tempat ni teringat masa kami p honeymoon sana 3 tahun lepas...

    Best giler ;D

    ReplyDelete
  7. wah bestnya sini...neway selamat pngtin baru..hehe

    ReplyDelete
  8. wah! tahniah!! selamat penganti baru!!

    ReplyDelete
  9. semoga jodoh kekal ke hujung usia....

    ReplyDelete
  10. pakcik aku suh pilih, nak p sini or pulau tioman. sepupu aku pilih pulau tioman. akak aku dulu pilih sini, dia kata tkde apa sangat kat sini. tuk amik2 gambar best la.

    tp aku ok je kalau p mana2 pon. janji berjalan.

    yg ni pre-honeymoon? bile honeymoon betul2??? kat ne?

    aku hari-hari honeymoon. tkde pre or post ke ..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal 3 gambar je ni????????sila tempek more than 10

      Delete
    2. kat sini sesuai utk p hanymon je ber 2..xsesuai utk family bersuka ria. xbest pon..cume ada bangunan cntik2 je..klu nak brdua dua sesuai sangt

      Delete
    3. eh 3 plak. 4 , hehe ..

      Delete
    4. alaaa klu x suke bergambar main nyorok2 dalam bangunan je la

      Delete
  11. Kami belum pernah masuk ke sana.

    ReplyDelete
  12. Ok..tak pernah pergi lagi sini...best ak??
    Seronok nyer berhoneymoon.... :-)

    Achong genbirenyeeeeee.... hihiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je..xbest sangt pon..hehe

      eh kitaorg jumpa org jerangau kat bukit tinggi tu...kawan awak msa sekolah rendah acong kata..perempuan..lupa plak nak tye nama kat acong..sapa tah

      Delete
    2. Keciknyer dunia... kat atas sane pun leh jumpe member sekampung kan..?

      Acong tak naik kl ker?
      Kalo naik suh la dia hello2 saya...dia ada kot no phone..
      Buleh la saya jumpa mrs acong nih...kan...

      Delete
    3. 2la pasalnye..boleh pulak jumpa member sekampung..pastu acong kata budak ni 1 kelas ngn diana..hehe..

      mgu lepas ada dia mai kl..nnti klu dia mai lagi sy soh die hello2 awak..hehe

      Delete
  13. cool nya. nak pergi sana jugak lah..
    pergi honeymoon jugak maybe? Hehehehe XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. p la...p sekali pon dah cukup..pastu rasa xnak p dah..hehe

      Delete
  14. dee dah gi sekali pun jadilah..bosan sebenarnya kat situ..hehehe..tp pengantin baru ada cik abg syg di sisi sejuk2 tu xde bosannya..hahaha..

    selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..mmg pon ..p sekali mesti xnak p dah...tp klu yg belum p tu..rugi klu xp..

      Delete
  15. Ala-ala english style......nice

    ReplyDelete
  16. Macam menarik.

    Tapi....

    Ok, masih tak fikir nak honeymoon dekat mana & bila

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...