Tuesday, 17 July 2012

Suasana di FLORIA PUTRAJAYA 2012

Salam dan Selamat Pagi
Sambungan Cerita  FLORIA  Putrajaya  2012
Saya sempat berkunjung ke sana pada  6 Julai 2012. Saya p sana sebelah malam.

Putrajaya FLORIA 2012 adalah Festival bunga dan taman yang terulung di Malaysia.
Bermula dari 30 Jun - 8 Julai 2012,
FLORIA 2012 sekali lagi telah diadakan di Pesisiran Tasik, Presint 2, Putrajaya.

Festival ini sangat menarik dengan bunga yang berwarna-warni pasti memikat hati pengunjung.
Terdapat taman bunga yang indah dengan pelbagai warna, 
hiasan pintu gerbang dan laluan bunga-bungaan yang sangat cantik
Jom Layan Gambar


Salah satu taman bunga yang simple tp menarik

Hiasan pada batu yang menarik

Pelbagai jenis bunga

Warna Warni Bunga Kertas




Replika penyu melambangkan Negeri Terengganu


Pancutan air


 Taman Bunga


Comel x?

Berehat Sebentar

Cantik dekorasi taman ni. Sangat unik

Bear yang berharga RM450




Kepada yang belum berkesempatan p tahun ni,
Jangn lepaskan peluang p Tahun Depan

Lagi Bunga2 cantik di blog Kembar saya
TQ

38 comments:

  1. wah..beshnya.. nape la takde kat perak ni..

    mahalnya bear.. ada tgk cmtu tp hrga tak smpai rm300 pon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..murahnye rm300..yg ni sy tye..harga dia rm450..tp mmg besar giler..

      Delete
  2. tak sempat nak update floria....dah masuk entry tanah aina plak... hehe... nice pic.... yg gambar akak tu comel la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ko mmg..pasal update blog nk yg terbaru saje..yg lama di abaikan

      Delete
  3. pergi jugak ...
    tapi gi sebelah siang...
    takleh lah tengok kapal berhias..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye tgk suasana time mlm

      Delete
    2. klu p siang dpt tngk bunga cntik..mlm2 xnmpk sngt bunga,,

      mmg la suasana mlm..

      Delete
  4. mmg best, saban tahun pasti KA terjah!

    ReplyDelete
  5. saya jugak yg tak sampai2 lagi...huhu...

    ReplyDelete
  6. pergh. pergi tak ajak saya pun kan?? huh!! nak buat tunjuk perasaan la macam ni.hahhaa

    ReplyDelete
  7. sy xpergi pun floria..wpn dkt ptjaya..

    ReplyDelete
  8. cantik la..jeles sbb jauh xleyh p hihihi

    ReplyDelete
  9. sy pun x g lg..leceh la nak bwk ank2..tgk sepupu2 sume g..mmg la rasa teruja..

    ReplyDelete
  10. SESUNGGUHNYE SY TAK G PUN SBB MLS NAK G TPT RMI ORG...SKRG PUN TAK SIHAT SGT..DOK UMH JE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo..sainnnye..semoga cpt sembuh

      Delete
  11. memang tiap tahun gituler harapan tapi selalunyer der jer halnyer.. memang teringin amat.. cantik2nyer....

    ReplyDelete
  12. Tahun lepas bro ada gak lepak sini dari pagi sampai malam dengan seseorang.

    Tapi gagal propose dia dekat sini.

    Sampai la nie masih gagal, sebab dia tak bersedia..... Memang sweet sangat moment tue

    ReplyDelete
  13. cantiknya...hubby tak nak pergi..katanya jem...susah parking..

    ReplyDelete
  14. Cantiknyaaa...comel gmbr k.faza wat cmtuuu....hehhee

    ReplyDelete
  15. sedap bener nih untuk santap sahur dan buka puasa....

    ReplyDelete
  16. waaaa...tahun ni tak dapat pergi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...