Monday, 23 July 2012

Kedai Kain Paling Murah di Jalan TAR @ Kedai Muaz Textiles

Bila nak Shopping Raya, kompem kita nk cari kedai kain dan tudung yang murah2 kan?
tambah- tambah pulak klu shoping raya di Jalan TAR
memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll
sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles
Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain
kalau cerita tentang kualiti tu, di Muaz Textiles ni
kita kene betul2 cari yg cantik dan elok
takut2 terpegang yg kurang berkualiti plak sbbnye semua barang dilonggok
tp kalau dpat yg CANTIK, BERKUALITI dan MURAH
mmg sangat berbaloi-baloi

Tudung Sarung Bunga RM 8.80


Shawl Bunga-Bunga RM4

Baju Blous RM9.80


Shawl 2 Tone RM 5.80

Shawl Bunga2 RM6.80

Shawl Bunga-Bunga RM4.80



Inner Tudung RM2.80

Baju Blous RM19.80



Inner RM8.80

Baju Melayu dan Baju Pengantin pon ada

Tudung Obama RM3.80


Bawal 2 tone RM6.80

Longgokan Tudung Obama
Bermacam macam corak .Penat nk cari yg cantik cntik

Kalau p hari Sabtu or Ahad, bersabar la ye nak bayar
Beratur sangat pnjng 
klu p hari isnin-jumaat. Ok la xramai org

Ini lah hasil belian dia MUAZ. Sangat berbaloi baloi

Kepada sesiapa yg belum masuk Kedai Muaz Textiles lagi,
silalah singgah sekali, pasti anda sangat teruja.
Sebenarnya Kedai Muaz Textiles ni banyak cawangannya telah di buka di Jalan tar dan Masjid India
1. Kedai Muaz Textiles sebelah Semua House
2. Kedai Muaz Textiles  sederet  SOGO
3. Kedai Muaz Textiles dekat dengan tangga LRT Masjid Jamed

32 comments:

  1. linda pernah g kedai ni bli shawl, memang murah. huhu..kene berebut dgn orang kalo ramai

    ReplyDelete
  2. untung jadi wanita...... byk pilihan dan rege murah2...... leh tukar2.... kalau lelaki....
    mana ada pilihan.....

    ReplyDelete
  3. xpenh p kedai ni..wah, mmg teruja tgk!

    ReplyDelete
  4. lama tak pergi kedai ni..kalau g masjid india, mesti singgah sini..:)

    ReplyDelete
  5. Kalau dekat nak juga kakak pergi. Blouse tu murah betul. Kalau beli banyak-banyak mesti lagi murah dia bagi agaknya. Dapat pakai 2-3 kali pun berbaloi sebab harganya murah betullah...

    ReplyDelete
  6. memang murah tu..
    dah habis kontrak nanti nak gi jalan etek lah kat sini sebelom balik...

    ReplyDelete
  7. eh kenapa sy jd model ni?????

    shawl tu bukan 2 tone, yg 2 tone tkde..ada satu tone je. uwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Mmg berbaloi3....baju RM60++ kat Muaz RM19 kan k.tini....hehehhe

    ReplyDelete
  9. pasti rambang mata kan kalau dah murah mcm tuh...

    ReplyDelete
  10. bnyk kali g jln tar,kwsn sogo..knp xprnh msuk kdai ni..huhu..lpas ni kena prgi ni!shawl murah!huhu

    ReplyDelete
  11. murahnya...kalau sayalah shopping kat situ, mmg lama lah gamaknya sbb murah sgt...

    ReplyDelete
  12. Mmg murah, serendah RM3 tudung ye :)
    Boleh buat jual tu :D

    ReplyDelete
  13. Murahnya...Pasti CR rambang mata..kalau ke situ...

    ReplyDelete
  14. murah la..tp nk g mcm kate la jauh sangat hihihi

    ReplyDelete
  15. ramadhan taun lepas sempat pergi sini.. tu pun sebab dapat tiket sponsor free dari bos.. haha..

    ReplyDelete
  16. br pergi semalam.. tak tau pun selama nih... huhu.. mmg mengiler la pilih tak sedar blm lg gaji.. hahaha

    ReplyDelete
  17. nanti nak cari la.. memang murah kalau tengok dari harga yg dlm gambar ni.
    thanks shared kan yer..

    salam singgah & kenal dari saya.. =)

    ReplyDelete
  18. Salam..cam mane nk borong dan penghantaran bagaimana

    ReplyDelete
  19. Salam..cam mane nk borong dan penghantaran bagaimana

    ReplyDelete
  20. eh..xtau plak sy cam ne nk borang semua..hehe

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum kak^^.. akak ade whatApp x

    ReplyDelete
  22. xcited tengok pic di atas..penah p kL tp xsempat ke c2^^..

    ReplyDelete
  23. best kedai nie sye pnah pegi..murah je harga die..tapi skang xbleh nk pegi sebab busy cm mne erk de ke die jual scara on9 boleh gak sye bniaga

    ReplyDelete
  24. mcm ni klu 200 pn dh ble dpt bnyk simpan raya.heheh xcited ger

    ReplyDelete
  25. Dh lm xg cni..dlu ms bjg pegila jgk..kdai cni mmg murh

    ReplyDelete
  26. Dh lm xg cni..dlu ms bjg pegila jgk..kdai cni mmg murh

    ReplyDelete
  27. Jubah rm80 cni cume 39..blhbli dua.

    ReplyDelete
  28. Mcmana nak contact? Whatsapp ade x?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...