Thursday, 12 July 2012

Chicken Foldover - BUY 1, GET 1 FREE !!! (12 - 25 July 2012)

Chicken Foldover  - BUY 1, FREE 1 !!!  (12 - 25 July 2012)


Ada 2 cara kalau nak dapatkan 

Chicken Foldover  - BUY 1, GET 1 FREE !!! 

1. Scan  QR code with your mobile - contoh ada kat bwah tu. 
(kod yg dalam kotak merah tu) 


2. Download Kupon  dan print kupon tersebut - Download SINI

Jangan ketinggalan

19 comments:

  1. alamak mekdi jaohhh..huuuu :)

    ReplyDelete
  2. nasib baik xbrape minat..kalau x mmg akan serbu..hehe..kalau

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan foldover ni..

    ReplyDelete
  4. Jauh dari ofis lah. Tak pernah lagi mkn foldover.

    ReplyDelete
  5. Lee kata jgn makan McD selalu. :(

    oh McD..

    jom McD tini

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam McD selalu, nanti jadi macam bro he...23x

      Delete
  6. macam best je ni....tapi kena scan jugak ke gambar tu...

    ReplyDelete
  7. ok dah scan..tengkiu eh syer menda nih..

    ReplyDelete
  8. print tanpe kaler, boleh ehhhhhh. ;)

    ReplyDelete
  9. semalam baru jer guna hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...