Friday, 13 July 2012

KTTM FUN Bowling 2012

Salam dan Selamat Pagi
Jom main bowling
sy ada pertandingan bowling awal bulan lepas
Tp Kalah..hihihi

Kelab Telekom Teknologi Maklumat (KKTM)
Sunway Mega Lanes
Sunway Pyramid Shopping Centre



















27 comments:

  1. yeah menang cabutan bertuah... untuk dia hei untuk dia hei....

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  2. huh!! main bowling tak ajak pun kan??

    ReplyDelete
  3. main dalam game boleh lah bowling ni..
    kalau kat luar jangan harap lah nak pandai nyer..

    ReplyDelete
  4. Seronok juga main bowling ni kan?
    Tak rezeki nak menang :)

    ReplyDelete
  5. Seronoknya main boling,kak Nurul lama dah x pegi main.

    ReplyDelete
  6. saya suka main bowling !
    hehehe

    walaupon kadang2 masuk longkang je. hihihi

    ReplyDelete
  7. Gambar pemain yg last 3 nampak cara kaki setelah baling bowl ada style - mesti dah selalu main nie...

    Lama dah kakak tinggalkan main bowling..

    ReplyDelete
  8. dulu kat opis lama kitorg jd juara...
    best g main bowling dgn dak2 tempat keje ni...happening

    ReplyDelete
  9. syiok.. syiok ... bowling... tapi saya tak pandai...
    hantamjer baling...

    ReplyDelete
  10. lamanyeee tak main bowling..:)

    ReplyDelete
  11. dh lama x main bowling apetah lagi nak msuk competition..hehe..

    ReplyDelete
  12. lama xmain bowling..tp bila main asyik klah je..hihi

    ReplyDelete
  13. Teringat lagi masa tournament bowling masa koje goment dulu dekat the mines.

    Itu lah kali pertama bertentang mata dengan tunang sekarang. Itu pun kes 2 tahun lepas kot.

    Kalah teruk juga la walaupun jumlah jatuahn pin lebih 150. Semua star2 tue

    ReplyDelete
  14. dah berzaman tak main boling.tak pernah main kat sunway.selalu penuh.hmmm

    ReplyDelete
  15. baru Sabtu lepas main bowling, mula2 ok, tapi lama2 lepas tu bola asyik masuk longkang je...ahaks...

    ReplyDelete
  16. nanti usaha lagi .. takde rezeki nak menang...

    ReplyDelete
  17. Hhehehe....manade kalah..kan dapat num 3 tuu...hahahahhaha

    ReplyDelete
  18. dah lamo PM tak main boling...huhu

    ReplyDelete
  19. sama la lama tak main bowling..ntah2 baling masuk longkang je skrg..hehehe
    salam kenal

    ReplyDelete
  20. wah bestnyer lama dh xmain bowling hihi

    ReplyDelete
  21. wah!! seronoknya main bowling...terigat time bercinta gan hubby selalu main bowling hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...