Wednesday, 11 July 2012

JOM Sarapan Mee Goreng !

Salam dan Selamat Pagi
Sarapan Mee Goreng pon sedap kan Pagi pagi ni


34 comments:

  1. wah sama la..sye pon bekpes mee goreng pagi nih..hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye..tapi linda dalam cabaran diet 30 ari.pagi2 makan oat je. haha, sabar je la tgok makann sedap2

    ReplyDelete
  3. Arghhhh...nak bekfast dulu ☺☺

    ReplyDelete
  4. yui mee tak brape kenan tp kotiau laju aje,,

    ReplyDelete
  5. bukan saya disini:sedapnye, tingin lak nak mkn kannnn....

    LiNda: owh tgh diet ea, tapi pe yg bgus dimakan tuk diet slain oat , mohon share....*tetibatakbagisalamterustanyatipskan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik..kupu2 ni nk diet apa lgi?kn dh kurus...diet untuk kawin ke?

      Delete
  6. mee goreng nie akan saya berselera makan dengan sos cili....

    ReplyDelete
  7. menu yang sama lah pagi ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semlm baru lepas mkn mee goreng...

      Delete
  8. yummy! zie pagi ni bekpes nasi goreng :D

    ReplyDelete
  9. Anak kakak kata mee kicap:)

    ReplyDelete
  10. terawal lak singgah sini...belum lunch hour perot dah lapar tengok pic nie ;(

    ReplyDelete
  11. sedapnye mee goreng~ mee goreng mamak ke??

    ReplyDelete
  12. saya kalau mee suke mee die basah2..

    ReplyDelete
  13. aduh sedapnyer tgk mee goreng tu..dan2 perut jadi lapar hehe

    ReplyDelete
  14. hehe.. samalah kite pun wt mee goreng bekpes hr ni.. :)

    ReplyDelete
  15. tu makan dgn nasik ambeng kompem terangkat!!

    ReplyDelete
  16. teringin la plak mee goreng buatan saya disini... puasa2 cmni , mmg smua nye nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...buat dah buat dah..mcm2 teringin

      Delete
    2. Kita dh pernah makan...sedap sgt!!!

      Delete
  17. sedap nyer mee.....
    tak tahan rasanya.......

    nie lagi tak tahan nak kasi tahu......
    sahabat dah kena tag ngan remy...... kalau sudi.....tak paksa tau.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  18. walaupun dah habis pantang, mee ni kena pantang lagi huhu..

    ReplyDelete
  19. mstla sedap..
    lagi2 kalo siap dihidangkan...hehehehehhe=)

    ReplyDelete
  20. Sedap...dah lh tengh lapor

    ReplyDelete
  21. dah lama tak makan mee grg yg gelap2 camni.. sedap!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...