Wednesday, 24 October 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!




Jom join segmen dari Yuyu. Klik banner kat atas klu nak join.

Saya nya followers seramai 349 Orang. 

Sbb kembar saya join, sy pon nak join lah..


20 comments:

  1. hihikkk jue dtg... awk ke 250,jue pula followers ke 350 ni..

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan disini ye.. :)
    tima kasih sudi singgah blog sy.. #352

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya.... slmat bersegmen..

    ReplyDelete
  4. done follow here :D #355 :DD
    tolong follow back eyh >,< tengs :D

    dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  5. dri segmen y sme :) http://heartstringsrilakkuma.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ha.... tambah lagi sorang follower. Memang banyaklah follower :)

    ReplyDelete
  7. done follow sini..
    wow ramainya follow!!

    ReplyDelete
  8. TQ for join this segmen.. sory sebab baru sekarang sempat blogwalking.. senarai blogger yang join sudah di list kan.. jemputlah singgah ke blogger2 yg lain.. anyway, yuyu done follow sini.. :)

    ReplyDelete

  9. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    ReplyDelete
  10. singgah & follow
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini n follow,

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..
    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. follow sini dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. salam ziarah.Dari segmen CikYuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  15. Salam , dari segmen sama . sudah follow anda . harap follow sy balik
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

    ReplyDelete
  16. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. Salam..dari segmen sama..dah follow sini..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/03/tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...