Wednesday, 10 October 2012

Kesejukan Air Sungai di KG


Salam dan Selamat Pagi
Hari ni Jom saya nak tunjuk keindahan KG saya di Lenggong Perak


Sabar menanti nak terjun dalam air


Air Sungai yang jernih


Air terjun.. tapi tak tinggi pon..


Air Sungai yang sangat sejuk



Sekian

Sedapnya lepas mandi dapat makan KFCZINGERBURGER

22 comments:

  1. wah org lenggong nghupanyer.. saya orang gopeng...

    ReplyDelete
  2. wah..beshnya tgk air yg jernih aje tu..kmpem sejuk..syioook.

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Jernih tu air sungainya.

    ReplyDelete
  4. wah nampak tempat ni sgt2 nyaman n best je.. time panas2 mndia ir sejuk camni... sedapnya.. :-)

    ReplyDelete
  5. Kakak nampak pun dapat rasanya punyalah fresh... nyaman... seronok tengok:)

    ReplyDelete
  6. Bestnyer...
    Dah lama tak mandi air terjun, serasa nyamannya :D

    ReplyDelete
  7. tgk gmbr je dh trase kesejukan air terjun..lame xgi mandi :(

    ReplyDelete
  8. kampung kat lenggong ek..umah mak sedara kita kat kuak....

    ReplyDelete
  9. Teringat masa kat Tanah Aina...bestnyaaa!!!!

    ReplyDelete
  10. bestnye.. dah lama tak berendam~

    ReplyDelete
  11. ngek ang along...bru perasn hak pkei tuala tu.pdnler org tgk dier mcm rock semcm je

    ReplyDelete
  12. hurmmm...kalau mandi kat air terjun mesti ada makan2x ... maner BBQ or makanannya...?

    ReplyDelete
  13. best nyer,...... dah lama remy tak mandi sungai...... kesejukan dan kejernihan air memang best|!!!!

    ReplyDelete
  14. o.. org lenggong ye.
    saya pernah dengar nama tempat tu.
    tp belum pernah sampai lg kat sana.
    kg opah saya kat slim river.

    ReplyDelete
  15. wah nampak bestnyer tempat ni...dh lama xmandi air terjun...

    ReplyDelete
  16. assalam..tergoda sungguh acik..terasa rasa sejuknya air tu..

    ReplyDelete
  17. wahh,,macam nak kene p je tempat ni,, follow already :D salam perkenalan.

    ReplyDelete
  18. terasa kesejukkan nyer, dtg membalas kunjungan
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...