Thursday, 11 October 2012

Kekuningan mempelam Masak


Salam dan Selamat Pagi
Saya xtau ni mempelam apa, tapi bukan pelam telor
Dah masak pon, isi nya kuning sangat manis

Mempelam Masak

Telah dikupas kulitnya


Hirisan mempelam yang isinya oren

27 comments:

  1. sedapnye! :) pencicah xde ke..nak sket..hihi

    ReplyDelete
  2. Adeh.. tertiba je buat bro mengidam sebelum kahwin nie.. ish...23x

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi bro...awai lagi ni nk ngidam pon

      Delete
  3. singgah lagi skali..nk jemput join GA :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/ga-saya-sayang-farishajadi-saya-nak-ole.html

    ReplyDelete
  4. yg jns ni mmg sedap..isi dia pon xlembik sgt.

    ReplyDelete
  5. sedapnye...da lame tak makan. Nak ckit :)

    ReplyDelete
  6. Ya ampun!!! sedapnye!! terliur~huhuhu

    ReplyDelete
  7. Oo mempelam pon ada nama2 sndiri ea....

    ReplyDelete
  8. adeh.....awak telah buat saya terliur sangat2 dah ni..hehehehhe

    ReplyDelete
  9. musimkan.. sekarang buah pelam ni.. kawna² opis pun ramai bwk g opis, mak kat kg pun ade bg.. dgn buah kuini..

    ReplyDelete
  10. ho3..... jab lagi nak pi cari kat kitchen department...mesti ada buah nie..... yummy!!!

    ReplyDelete
  11. sedap...
    tapi suka mempelam muda buat jeruk simpel, taruk gula dan garam, letak dalam peti sejuk 10min, then bleh makan....hihihi

    ReplyDelete
  12. adeh sedapnyerrr tini...ni qalief klu buah manis2 mcm ni mmg peberet dia la hiks

    ReplyDelete
  13. menyelerakan, . .

    assalamualaikum , saya dah kembali ke dunia ni akak, . . . . hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...