Tuesday, 2 October 2012

Lisa Surihani mengajak anda untuk tonton 'SAM'!




Jom 'lepak' dengan Lisa Surihani sambil menonton filem baru beliau di app Facebook #AstroFirst!

Lisa Surihani ingin mengajak anda untuk tonton wayang 'SAM' di Facebook! Sudahkah anda bersedia untuk pengalaman menonton wayang yang baru? Saksikan filem 'SAM' melalui aplikasi Astro First di Facebook dan saksikan mesej istimewa daripada Lisa Surihani yang tersorok dalam babak-babak filem ini. 

Di sini anda boleh menonton 'SAM' dan filem-filem Astro First yang lain di Facebook dan berbual bersama rakan anda! Anda tidak perlu menjadi pelanggan Astro untuk menikmati servis ini. 

Saksikan. Berkongsi. Berbual. 

7 comments:

  1. wah..hanya tgk di facebook je?? macam menarik je ni

    ReplyDelete
  2. belum tgk lagi.. nk kena tgk lah nnt..

    ReplyDelete
  3. saya download kat internet je....wakakakaka

    ReplyDelete
  4. kat FB jer...... kena byr ke tak nie.......?

    ReplyDelete
  5. dh tgk cite sam ni..ok la best jgk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...