Monday, 3 September 2012

Mood Raya Lagi

Salam dan Selamat Pagi 
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
Saya masih dalam mood Raya lagi
Minggu lepas xde mood nak update blog..
InsyaAllah minggu ni saya cuba mengaktifkan balik kegiatan berblogging saya
Buat Kembar saya yang bakal Mendirikan Rumah Tangga,
 saya akan mengupdate blog seperti biasa sepertimana yang anda mahukan.hehe
Hari ni mai keje jalan macam ROBOT
Sakit betis angkara menyambut Kemerdekaan selama 2 hari berturut-turut

Ini atarcara saya selama 2 hari lepas

1. 31 Ogos 2012 - Pagi di Dataran Merdeka
- Tengah ari smpai petang bersiar siar di JALAN TAR
                                  - Malam di Stadium Bukit Jalil

2. 1 September 2012 - Tengahari BERAYA
              di Rumah Kak Faza - Kg Sungai Tekali Hulu Langat
                             - Petang Mandi Manda di SUNGAI GABAI
- Petang lepas mandi  singgah di KOLAM AIR PANAS rendam kaki
- Malam makan satay di SATAY STATION AMPANG
- Tengah malam bersiar -siar LIHAT PEMANDANGAN seluruh KL dr atas bukit

Nanti saya upload pic untuk membuktikan aktiviti sy ..hehe
Sekian
Mood berblogging baru muncul sikit

16 comments:

  1. Salam Syawal.Selamat Hari Raya awk.Maaf Zahir Batin..masih mood hari arya kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat ari raya tinie, amboi sakan ye beraya. Siap de aktiviti mandi manda lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE...aktiviti sampingan tu...selamat hari raya linda..selamat bertunang

      Delete
  3. selamat hari raya dan salam merdeka.....
    busy sungguh akak kita sorang nie ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..busy sesangt..kua pagi balik mlam..tp bukan selalu..salam merdeka jgak

      Delete
  4. muncul sikit???? sampai ke tengah malam korang jalan.. kemain lg..

    ReplyDelete
  5. waaa...padat tu aktiviti dia

    ReplyDelete
  6. padat dan sendat..
    alhamdulillah ramai yg dh kembali..kalau tak sunyi je..hehe
    meh sini nk jamu makan pelam, nak?

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/jom-menyicah.html

    ReplyDelete
  7. salam sejahtera,
    Wah seronoknya.
    Boleh tau kat mana sg gabai. kat mana kolam air panas, kat mana bukit tu? macam nak join je..
    ok jumpa lagi.

    ReplyDelete
  8. sempat lagi bersiar2 kat jalan tar.hehehe

    ReplyDelete
  9. Todiaaa padat madat jadual k.tini....hahahhaa
    Jalan tar tatap menjadi pojaan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...