Wednesday, 5 September 2012

Biskut Raya Mak saya buat ..

Selamat HARI RAYA Aidilfitri
Saya masih ber mood raya kan..
kat rumah pon banyak lagi BISKUT RAYA
Biskut raya tahun ni semua MAK saya yang buatkan
RAJIN betul mak sy. TQ mak
10 Jenis Biskut mak sy buat tahun ni
meh saya listkan
1. Biskut Semperit
2. Biskut Arab
3. (tak ingat, nnti akan diupdate)
4. Almond London
5. Agar-agar Kering
6. Suji Brunai
7. Putu Kacang
8. Biskut Coklat Hitam Manis
9. Biskut Alamanda Drizzle
10. (tak ingat nama, nnti sy update.hehe)

Jom tengok gambar Biskut



Jom la beraya rumah sy
Selamat Hari Raya

38 comments:

  1. mak ko mmg tahap rajin .... mesti ko pon rajin kan... gile la 10 jenis kotttt.... din nak kuih raya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aku mmg rajin..tiap tahun buat sendiri..soh din mai umah la..beraya..kita mkn atas tilam kt lua tu...lelaki xleh masuk umah..ko boleh la

      Delete
    2. TOLONG BAWAKAN SY BISKUT ARAB....NAKKKKKKKKKKKK

      Delete
  2. wahhh best nyew..beskut2 mak awk buat..sedap2 jek sume.sume sye suke..nak jugakk la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap..hehe..klu nak mai la umah..

      Delete
  3. rajin nyer.....
    mesti best kan... kuih raya yg dibuat sendiri..rasanya lebih ummmph!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..sedap biskut ni..pndai mak..sy kene belajo ngn mak ni

      Delete
  4. tu dia..mmg byk..yui punya kuih dh hbs..huhu.

    ReplyDelete
  5. patutnya dah boleh buat bisnes online nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun dpn sy buat//pastu abg man wajib beli..hehe

      Delete
  6. fuh byknye, tu yg si mak buat, yg si anak plak mnakah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg anaknya buat tgu smpai seru dulu..skrg lum smpai lgi..hehe

      Delete
  7. rajinnya mak awk bt kuih..pelbagai jenis lak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..mak sy rajin..munkin sbb anaknya ramai kut..nak beli xcukup plak nnti

      Delete
  8. rajinnya mak awak..byk btl kuih raya..best kan meja penuh dgn kuih raya.. :))

    ReplyDelete
  9. sedapnyer!!! dan sangat banyak! ade lagi tak..nak sket..hihi

    ReplyDelete
  10. wow..pandainyer mak dia bt biskut..ada lg ker..pos laa sini....

    ReplyDelete
  11. Rajinnya mak. Biskut raya kat umah saya nak habis dah.

    ReplyDelete
  12. Beruntunglah anak bila mak rajin sungguh. Banyak tu kalau tak betul-betul mananya dapat buat semua.

    ReplyDelete
  13. banyaknyeeee!!! bestlah dapat mak pandai wat biskut raya.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Makkk aiiii....rajinnya mak k.tini wat....gilerrr kagum....sampai 10 jenis kot...nnt k.tini dh kawin mesti xde beli kuih raya..semua homade....

    ReplyDelete
  15. waaa...banyaknya..rajinnya mak akak..saya buat 5 je dah stop..hihi

    ReplyDelete
  16. ternampak biskut arab..rindu!!... adek bradek tak terbuat n sy pun x trjmpe biskut arab raye kali ni... huhu

    ReplyDelete
  17. paling suka yang bunga tu..sedap..

    untung ada mak buat kan....
    kita yatim piatu..nak makan buat sendiri..huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. rajinnya mak awk.. byk betoi buat yer..

    ReplyDelete
  19. dulu masa kecik2 semua kuih raya buat sendiri.. kalau beli memang tak cukupler sebab adik beradik ramai... dhaler nak bawak hostel lagi...
    bestnyer...

    ReplyDelete
  20. rajinnya mak buat .. akak beli jer.. semua biskut tunjukkk huhuhuhu...

    ReplyDelete
  21. wa..byknye biskut ry..jemput dtg ry, kene kasi alamt rumahnye skali..hihihi
    Selamat hari Raya:)

    ReplyDelete
  22. rajinnyer mak tinie yer banyak buat sendiri

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...