Friday, 10 August 2012

Biskut Raya Untuk Di Edarkan

Biskut Raya ni sy bawa dari KG saya
TAPI sy xjual pon, Kak faza yg jual kat opis dia
Banyk betul tempahan
Murah rezeki akak
Minggu depan dh boleh edarkan semua biskut ni kpd customer2
tp saya xbeli pon biskut
sbb mak sy dh buat sendiri kat rumah
Time KASIH mak


27 comments:

  1. wahh..nampak sangat sedap..:)

    ReplyDelete
  2. linda pon jual kuih raya
    Tetibe rase tak sabar nak raya..hihih

    ReplyDelete
  3. wahhh best nyew tgok beskut raya.Sye satu hape pom lom bli lagi..hehehe

    ReplyDelete
  4. mak saya dah lama x buat kuih2. anak2 pulak semua tunjuk2 bawak balik rumah dia :p

    ReplyDelete
  5. jual kuih raya mmg boleh buat untung...

    ReplyDelete
  6. Bila tengok kuih raya tersa bahang raya semakin hampir ;D

    ReplyDelete
  7. KA weekedn ni baru nak start buat biskut

    ReplyDelete
  8. remy setiap tahun wajib beli utk mak.... selalunya dlm 3 jenis......

    ReplyDelete
  9. kak faza kalau business ni mesti masyukkkk ,,ramai beli :D

    ReplyDelete
  10. banyaknye kuih..
    saya beli jer~ :P

    ReplyDelete
  11. K.tini amik kat kg...?? mak k.tini buat ke...??

    ReplyDelete
  12. byknye !!! tahun ni meriah sikit rumah mee . pakat adik bradik duk gentel bskut raya .. hehe ..

    salam kenal :) sy follow #318

    ReplyDelete
  13. byknye kuih raya..dh lama xwat kuih raya..selalu tiap2 tahun kuih tunjuk..hehhe..

    ReplyDelete
  14. tinie..linda tag tinie

    http://langkahlinda.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

    ReplyDelete
  15. aiii trgoda iman tengok kuih raya....

    ReplyDelete
  16. banyaknya kuih raya.. sedapnyer.. x sabo nak makan biskut raya.. :)

    ReplyDelete
  17. banyaknya.. saya belum beli lg :)

    ReplyDelete
  18. baru tadi teman kan mak beliiii -.-

    ReplyDelete
  19. baguihnyer... bisnes maju yerk..

    ReplyDelete
  20. mak kite tak buat kueh taun ni. tak sempat. haha. siap pesan suruh belikan dia kueh raya lagik. hehe

    ReplyDelete
  21. nampak sedap biskut2 raya tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...