Monday, 20 February 2012

JOM Jalan Tasek Kelana Jaya !!

Salam Pagi Isnin..Jom Tngok gmbar2 Tasek Kelana Jaya,..
Dah lama sy p..tahun lepas..hehe
Mcam2 ada kat cni.

1. Kawasan Tasek yang luas

2.Trak untuk berjongging


3.Taman Permainan, tempat lepak2

4.Kawasan utk bersenam.ada bnyk lgi..tp xdan mik gmbo

5.Tumbuhan2 Hijau

Sekian..bye3..hehe

19 comments:

  1. wah , nmpk bersih cgt larrr ~ cam bes jep , tmn2 nih y ta bes law ta bersih

    ReplyDelete
  2. Ohhh dh lama giler x jogging...(tetiba)

    ReplyDelete
  3. bets nye dpt joging ptg2 kat sni kan :)

    ReplyDelete
  4. liza:xpe la liza xjongging..liza ada ubat kuat

    Tihara:aah..best..ptg2 ramai org kt cni

    ReplyDelete
  5. Hahhaa...makan ubat kuat, terus jadi kuat ea...nnt nk mintak sikit lah cmtu...keh3..

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    kalau boleh..tiap ari nak hirup udara segar kat tempat2 riadah mcm tu ,kan

    ReplyDelete
  7. liza:ye aa..tngk la gmbo2 liza letak tu..semua ketui2 belaka..dngn mkn ubat kuat..anda boleh menjadi kuat dgn segera

    Kamsiah:wslm..tq singgah cni ye..best klu p riadah 1 famaly..hehe

    ReplyDelete
  8. jom jogging ! baru semangat bila tmpt bersih .. -__-

    ReplyDelete
  9. boleh pergi sini untuk photoshoot ni.. nice view.. ;)

    ReplyDelete
  10. selalu lalu sini ada keinginan nak jogging sini tapi berlum lagiler... suatu masa nnti mungkin...

    ReplyDelete
  11. MADAM:boleh3..cntik pemandangan kt cni..

    Zila:hehe.cpt2 mai singgah..

    ReplyDelete
  12. cantiknya!!.rasa tenang je nak jogging camne..kalau dekat sabah pun ada....nama dia perdana park.setiap malam ada pertunjukan air menari.tapi tak best sebab dekat airport.......bising!.muahahah XD

    ReplyDelete
  13. memang suke lepak kat tasik kelana jaya ni coz tenang n cantik je tempat dia...

    ReplyDelete
  14. eca:wah..lagi best kat sana ada ptunjukan air..

    CIK MAY:bukan kut..yg ni dekt ngn stadium kelana jaya rasanye..ha..yg ni sblah giant ni ha

    Linda:aah..cntik tempat ni..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...