Friday, 16 March 2012

JOM Jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA !

JOM Join SINI

Saya Berasal dari Perak 
Tag


16 comments:

  1. saya blogger malaysia.. ^^

    ReplyDelete
  2. rasa mcm penah join..join kat fb kut..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat join geng blogger malaysia!

    *soalan awak saya dah jawab dgn jayanya kat entri terkini. :D

    ReplyDelete
  4. Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
    From Sandakan,Sabah.
    Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. rasanya puteri macam pernah join kat FB :)

    ReplyDelete
  6. ada org tag aku dah aritu, tp aku tak join lg..huhu~

    ReplyDelete
  7. Apa lak ni...ok, nnt saya join moin... :D

    ReplyDelete
  8. ouh, . . hehe, . . akak 27 ea, yelah yelah sy mengaku sy adik, huhu, . .

    akak study degree ke master kat sini?

    ReplyDelete
  9. akak kerje dulu sebelum amik degree ea ? . . . . dulu amik diploma kat sini jugak ke ? . . . . sori banyak tanye, saje je nak tahu, . . . amik experience dari yg berpengalaman, . . . . sila beri tunjuk ajar, akak senior, hehe :)

    ReplyDelete
  10. dri geng KBM
    http://lurveelivestorys.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...